Experts en

Infraestructures comunes de telecomunicacions

Assessorament integral 

Per què triar-nos

Experts en la normativa de barcelona

Preu tancat sense sorpreses

Més de 20 anys i 200 projectes d'experiència

Professionalitat i servei personalitzat

Visites d'obra, assessorament, consultes, presentació documentació...

Demana pressupost

compti amb el millor expert per al seu projecte

A Salvador Carbonell som especialistes en  infraestructures comunes de Telecomunicació i coneixem la normativa i els tràmits necessaris per oferir als nostres clients un assessorament correcte i l’agilitat que necessita per a poder fer el seu projecte sense sorpreses.

Adreçat a tots els promotors, constructors i arquitectes. El projecte ICT és un requisit indispensable per a poder obtenir el certificat de primera ocupació quan es construeix o rehabilita un edifici.

Amb més de 20 anys d’experiència i més de 200 projectes visats, Salva Carbonell us assegura que el procés de realització d’un projecte ICT i la seva implementació dins l’edifici no us suposarà cap maldecap.

Visites d’obra, consultes telefòniques o per e-mail, presentació de documentació, resolució de problemes, assessorament en materials… tots aquests serveis us els ofereix Salva Carbonell.

Es tracta d’un projecte tècnic on s’especifica amb tot detall la infraestructura amb què s’ha de dotar un habitatge per a garantir l’accés del propietari a tots els serveis de telecomunicació presents o futurs.

Televisió, telefonia, banda ampla, així com els equipaments necessaris per a facilitar la segmentació i localització en cas d’avaria, així com assegurar el secret de les telecomunicacions.

 

Anys d'experiència

Projectes Realitzats

Alguns Testimonis de clients

“Està al dia de la normativa i ens va salvar el projecte.”

J. S.

“És l’enginyer amb que treballa el nostre estudi d’arquitectura des de fa molts anys. Resolutiu, va resoldre tots els dubtes i va venir a visita d’obra els cops que li vam demanar sense problema.”

E. M.

“Volíem dividir l’edifici en pisos per la família i no ens donaven el permís d’obra perque no teníem l’ICT (no sabíem que l’havíem de tenir). Vam trucar en Salva. de seguida ens va explicar  la normativa molt fàcilment i en uns dies tenia el projecte fet. ”

Josep Moliner

Quan és obligatòria la ICT?

És un requisit indispensable per a poder obtenir el certificat de primera ocupació en edificis de nova construcció o aquells que s’hagin rehabilitat i pertanyin al règim de propietat horitzontal (amb elements comuns).

Aquells edificis que s’arrendin per períodes superiors a un any també han de disposar d’infraestructura comuna. Aquesta obligació afecta a construccions plurifamiliars (edificis de pisos), conjunts d’habitatges unifamiliars amb zones comunes i, fins i tot, a edificacions d’ús no residencial.

 

Truqui:

619 335 478

Contacti

Passeig d'Antoni Martí Cabanellas, 7, 08304 Mataró, Barcelona

+34 619 335 478

salva@salvacarbonell.com